Varaus- ja peruutusehdot

Varaaminen

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen viikon kuluessa joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot varaukseen littyen. Mikäli käytössäsi ei ole sähköpostia, saat varausvahvistuksen paperipostina.

Huoneistojen ennakkovarausmaksu on n. 50 % kokonaisvuokrasta.
Varaus on voimassa vain jos varausmaksu on maksettu eräpäivään mennessä.
Varauksen loppusuoritus n. 50% maksetaan n. 1kk. ennen vuokra-ajan alkamista.
Emme lisää toimitusmaksuja.

Varauksen peruutus

Varauksen voi peruuttaa milloin tahansa ennen varausmaksun eräpäivää, ilman kuluja. Maksettu varausmaksu palautetaan asiakkaalle mikäli peruutus tehdään viimeistään 3 kuukautta ennen vuokra-ajan alkamista. Mikäli varauksen peruutus tulee myöhemmin kuin 4 viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista, kun loppusuoritus on jo maksettu, palautetaan maksetusta loppusuorituksesta 50 %. Peruutuksen johtuessa asiakkaan tai hänen samassa taloudessa asuvan omaisen vakavasta sairastumisesta, onnettomuudesta tai kuolemasta varausmaksu palautetaan. Rahojen palauttaminen edellyttää lääkärintodistusta.

Mikäli peruutus tulee kun vuokra-ajan alkamiseen on 48 tuntia tai vähemmin, niin maksettua vuokraa ei enää palauteta. Mikäli peruutus johtuu ryhmän yhden henkilön peruutuksesta, se ei tee peruutusta päteväksi tai oikeuta vuokran palautuksiin muiden osalta. Asiakkaalta ei ole vuokramaksun yhteydessä tai siihen sisällytettynä veloitettu mitään peruutusturvamaksuja. Asiakasta pyydetään tarkistamaan oma vakuutusturvansa mahdollisten peruutusten varalta. Mikäli asiakas tarvitsee vakuutusyhtiötä varten todistuksen tapahtumien kulusta ja maksetuista summista, sellaisen saa pyydettäessä.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Tunturiyö voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Tunturiyölle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.